Whos amung us

dinsdag 7 februari 2012

Bolletjes en badstof!

Binnen een kleine twee weken beginnen we hier met groentepapjes... mama's lekkere borstvoeding wordt af en toe vervangen door de nieuwe smaken van groenten en fruit, en dat met een lepel! Ik nam alvast mijn voorzorgen en maakte deze hoes voor de relax! Deze neemt het nat goed op, en kan snel in de wasmachine!

Ik tekende het patroon zelf, door mijn patroonpapier op de relax te leggen... eerste keer dat ik dat deed, maar dat ging echt wel goed! Ik raad het jullie allemaal aan, ni moeilijk!! Ik heb wel 6 knoopsgaten moeten maken, maar bij deze kan ik het weer!

Amélie vond het precies wel lekker zacht!

Amélie en ik op de winter BBQ van Lars, foto van Filip Wittocx


Onze guitige Amélie, altijd zin in een badje! 

Vijf maand de tijd gaat zo snel! Binnen een maandje zit ik al terug achter mijn burootje op het werk! Natuurlijk heb ik er ook wel zin in, opnieuw echte regelmaat in ons leven... maar nu voorlopig heel hard genieten! en nog veel creatief bezig zijn!

Lots of love, Eline

6 opmerkingen:

 1. Wat een dotje! Geniet er maar ten volle van, want de torenhoge cliché " ze worden zo snel groot" kan alleen maar bevestigd worden ... Mooie hoes trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor die relax! :)
  En zooo schattig dat ze is !! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super eline :) echt mooi! en die foto van Amélie op aankleedkussen is prachtig :) echt een wallpaper voor op je pc! x ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://kwebbelvrouwtje.blogspot.com/
  Hey eline! Ik zat een tijdje geleden nog op facebook maar nu heb ik een blogje! kijk maar is ;) daphne de visser-zijlstra
  ps: ken je nog zo mensen die een blog hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Eline,

  amai, dat verschil tussen Felinetje en Amelie (ik zit in Nl en daar zijn die accentjes op de e een merde) wordt precies kleiner, en in verhouding is dat natuurlijk ook zo!

  Ik begin volgende week met de papjes en na 3 maanden fulltime kolven op het werk en dus 6 maanden uitsluitend bv ga ik ook een beetje afbouwen met de moedermelk.

  Geniet nog van je maandje samen, achteraf kan ik er over zeggen dat het wel goed komt, zo de combi werken en moeder zijn. Maar het doet soms nog pijn aan mijn hartje hoor!

  Tenslotte een vraagje: ik wil graag een muts voor mezelf breien of haken, maar zou niet weten waar ik patronen moet vinden... heb jij een idee? (Ik ben een volslagen leek in breien en haken overigens, maar leer graag eens wat bij)

  BeantwoordenVerwijderen