Whos amung us

woensdag 9 november 2011

Uitbreiding aan onze verzameling...

Vlak voor mijn bevalling hebben we nog een rommelmarkt gedaan in Mechelen..  Ja hoor, ik was toen al acht dagen overtijd en ik maar denken dat ik in het ziekenhuis zou liggen toen het begijnhof-rommelmarkt zou zijn! Gelukkig kon ik nog gaan.. en zo kon Amélie ook nog wat indalen! De dag nadien is mijn water dan toch gebroken! En we hebben een mooie fisher price toren gevonden..


Van een lieve tante kreeg ik een huisje dat zij nog op zolder hadden staan! Wauww wat een kei fijn cadeau! En zo blijft het in de familie, da's zeker de moeite!
En op die wasmand, moet ge niet letten hoor... nu dat we hier eens tijd hadden om wat foto's te trekken, nu staat hier blijkbaar toch juist een wasmand in't zicht! Jamma jamma..  En dan nog twee andere leuke gadgets... gevonden in de kringloop...En ik begin serieus na te denken over mijn give-away! Ik denk dat het wel te maken zal hebben met baby's en kids... dus mama's en mama's in spé jullie wezen gewaarschuwd! Hou dat hier maar goed in't oog! :p en nu hopen dat ik mijn beloftes kan nakomen!

Lots of love, Eline

1 opmerking:

  1. Hou die Fisher Price goed bij, niet alleen uren speelplezier, maar ook nog eens heel erg gegeerd bij verzamelaars!

    BeantwoordenVerwijderen