Whos amung us

dinsdag 6 maart 2012

En toen was de dag daar...

Mjaja, morgen ga ik terug aan het werk!

Ik ben in totaal iets meer dan 6 maanden thuis geweest, zwanger- en ouderschapsverlof, en ben eigenlijk wel blij om terug aan het werk te gaan.. maar ja 't is natuurlijk ook een schoon liedje waar een eind aan gekomen is... elke dag zalig genieten met een lieve kleine meid, zelf plannen wanneer je wat zal doen, niets MOET echt, lekker koken, af en toe naar de stad... tja.. ik ben heel dankbaar dat het 6 mooie, leuke, vernieuwende maanden waren voor mezelf, waarin ik veel heb geleerd!

Nu is de tijd daar om me weer in te zetten voor de maatschappij, en niet alleen voor m'n gezin en mezelf! De maatschappelijk werker in mij zie het weer volledig zitten, ... tenzij het is zoals op het prentje hieronder! ;) Denken jullie een beetje aan mij? Ik moet nl ook mijn dochtertje missen..

Lots of love, Eline

7 opmerkingen:

 1. :) een klein vier maanden geleden intussen is het al bij mij, maar die eerste dag zit nog erg fris in het geheugen. Het went zeker, al blijft het bij mij toch een beetje pikken. Je kan altijd bellen om te horen hoe het is!

  Geen hond die zich stoort aan het feit dat je hoofd elders zit die eerste dagen, het is weer een hele aanpassing en nieuw ritme vinden!

  heel veel succes. Er zijn heel veel mensen die weten hoe het voelt, maar we hebben het allemaal overleefd :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. succes eline, en die kleine meid zal volop vertroeteld worden, ik ben er zeker van!
  liefs,
  Annelies
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes! En geloof mij, je gaat nog meer genieten van de momenten samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En nu met toch een beetje stress, naar mijn bed! ;) amai amai.. precies mijn eerste werkdag ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Hoi Nathalie,

   Goh het viel reuze mee hoor! Ik kreeg inderdaad tijd om op mijn gemakje terug in te werken! Gelukkig...
   'S avonds besefte ik pas echt dat ik terug aan het werk was...Ik kwam thuis en had echt een vreemd en moe gevoel. Maar het was alles een beetje bij elkaar, het besef dat ik haar hele dag had moeten missen, stress.. amai ik was er echt moe van! Ik was blij dat ik donderdag al meteen thuis was om er zo rustig in te komen.. Ik ga blij zijn als ik het allemaal weer gewoon ben, en het inderdaad wel zal meevallen!
   Ben al heeel blij dat ze superflink is! alleen drinken van flesje is een beetje moeilijk, maar ja gelukkig eet ze ook al flink groentjes en fruit...
   Lukt papjes bij jou? ook al groenten én fruit?

   Liefs, en veel groetjes, Eline

   Verwijderen
  2. Ja, niemand heeft me gewaarschuwd voor de vermoeidheid in het begin. Dat mentaal missen van je kind in combinatie met het hele nieuwe ritme en gewoon weer de werkdruk... Pff, dat was even wennen!

   Ja het went uiteindelijk wel. Maar nog altijd kan ik na een week veel over-en heen reizen van creche naar werk en terug en de hele cirque die daar dan bij hoort echt content zijn in mijne zetel te kunnen zitten met de dochter op schoot, even niets doen! Het is toch wel wat, (part)time werken en een kindje!

   Wel tof dat ze het goed doet met de groentjes en fruit! Feline heeft eindelijk een beetje door hoe het moet, de groentjes gaan nog niet zo goed, maar het fruit, ja mannen! Dat kan niet snel genoeg binnen!

   Intussen is het gehaakte mutsje af en ben ik bezig te breien aan eentje. Het zijn echt proefdinges, nog veel foutjes, maar ik heb denk ik de smaak wel te pakken! :D

   Verwijderen