Whos amung us

vrijdag 13 april 2012

Snel snel, de baby is er al..

Een babytje dat een beetje te vroeg kwam, 3 weken en half om precies te zijn. Iedereen viel uit de lucht.. maar moeder en kind stellen het gelukkig wel! en daar ben ik blij om...

Ja hoor ik heb baby Silke al mogen bewonderen.. zo lief, zo klein en zo fijn! Wat een wonder, net een dag oud! Dat verdient natuurlijk een zelfgemaakt kadootje! Er was nog geen in de maak, dus liet ik me de dag zelf inspireren door m'n pinterest pagina en een slinger die ik in het verleden al maakte..
Een origineel slabbetje, de bapron, een keer iets anders dan het gewone slabbetje dat je overal ziet opduiken.. wat natuurlijk ook plezant om maken is he! Dit blijft wel goed zitten.. en na zo eentje te maken heb ik de smaak wel te pakken! Leuk én makkelijk, met een mooi resultaat!


En dan nog vrolijke wimpels, zoals manlief het noemde.. wimpels, dat woord ken ik eigenlijk alleen van het lied van Sinterklaas, "al waaien de wimpels al heen en alweer... "mhmhmh fijn al die kinderliedjes! binnenkort zingen we ze hele dagen door denk ik.. ;) onze meid wordt namelijk zo snel groot, ik zie haar week na week veranderen!


En dan maken we ons nu klaar voor hét evenement van het jaar, VanKatoen.. opeens was het er zo snel... je leest er hier, hier, hier en hier over.. dit zijn zowat mijn lievelingsblogs trouwens én Mme Zsazsa, de vrouw die sinds een dikke week ook bij niet-naaiers bekent is.. ja zij zal er ook zijn!
Kortom voor iedereen wat wils.. ook voor man, en kind.. Maar gezien manlief in de tuin gaat werken, en mijn dochter nog een beetje té klein is.. kom ik met een goede vriendin! en waarschijnlijk met de trein, als er niet al te veel problemen zijn tenminste! Ik laat jullie daarna gauw zien wat én vooral wie ik daar allemaal gezien heb!

Lots of love, Eline

1 opmerking:

  1. Tof dat je erbij kan zijn !

    De bapron is superleuk ,ik heb deze ook nog op mijn lijstje staan

    Grts

    BeantwoordenVerwijderen