Whos amung us

vrijdag 9 december 2011

Geslaagd!

Zoals ik jullie enkele weken geleden al zei, zou ik woensdag 7 december 2011 deelnemen aan een examen om een vast contract te krijgen... het ging over de job die ik altijd al doe.. en natuurlijk wilde ik niet liever dan slagen!
Gelukkig is het mij gelukt, en was ik met onderscheiding geslaagd! ;) joeppii! nu nog drie maanden ouderschapsverlof, en genieten.. want uiteindelijk ben ik al sinds 1 november ongeveer aan het studeren, en dat is best wel zwaar met een boeleke! ;) 

Ik ben momenteel aan het werken aan mijn 'Secret Santa'-projectje, ik moet nog twee dingskes in elkaar steken... Ik ben vooral ook heeeel benieuwd wat ik zelf zal krijgen van mijn 'Secret Santa'. 

Nu dat ik mijn examenstress achterwege kan laten, maken ik plaats voor kerstsfeer... Dit weekend gaan we de kerstboom halen, ik hang mijn kerstslinger aan het raam... lichtjes, kaarsjes... mhmhm genieten! vollenbak! ge moogt gerust zijn!

een kiekje van onze supergezellige stad!

Lots of love, Eline

4 opmerkingen:

 1. Aha proficiat! Geniet nu maar van die laatste maanden thuis met die mooie meid...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat Eline! geniet nu maar met volle teugen van je verlof en de feestdagen. Mooie foto trouwens van de kerstboom en de toren.

  warme groetjes
  Elektra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Eline! Ik zou het heel plezant vinden moest je me laten weten wat je van je pakje vindt.. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen